Blogi

Onko tapetointi vaikeaa?

19.06.2023 | Tapetointi ei ole erityisen hankalaa - sen voi oppia kuka tahansa, eikä paperitapettia kannata turhaan pelätä. Paperitapetin kanssa ei tarvita seinäliimoja tai muita kemikaaleja: perinteinen, selluloosasta valmistettu liisteri riittää.

Kuinka löytää tapettiin sopivat maalisävyt?

5.05.2023 | Tapetti on valittu, mutta nyt täytyisi etsiä täydelliset maalisävyt lattiaan, kattoon, ja mahdollisesti myös muille seinille. Kuulostaako tutulta? Tapettitehtaan sisustussuunnittelija Susanna Vastamäki löytää paitsi täydelliset, muuhun sisustukseen sopivat tapettimallit, myös niihin sopivat maalisävyt.

Paperitapetilla tapetointi osa 2/2

6.04.2023 | Suoraa seinää on helppo tapetoida vuota toisensa perään – ja työ sujuu joutuisasti. Mutta entäpä kun edessä on nurkka, pistorasia tai oviaukko? Kuuluuko tapetti silloin leikata muotoon, halkaista vai laittaa sellaisenaan? Vastaukset löydät täältä.

Paperitapetilla tapetointi osa 1/2

5.04.2023 | Tapetointi on parhaimmillaan hauskaa ja palkitsevaa puuhaa! Paperitapetin asentamista ei kannata turhaan pelätä - se on helpompaa kuin luulisi. Lue tästä ohjeet joilla onnistut!

Tapettia ja tunnelmaa

3.04.2023 | Voisiko tapettia valmistaa kuten silloin ennen? Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola on pitänyt pintansa muuttuvassa maailmassa, eikä tehtaalla ole missään vaiheessa luovuttu perinteisestä, hyväksi havaitusta painomenetelmästä.