Tietosuojaseloste

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä kaikkien soveltuvien henkilötietojen suojaa koskevien säännösten mukaisesti. Tämä Tietosuojaseloste kertoo tavoista, joilla Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy kerää ja käsittelee verkkokaupan (”Palvelu”) käyttäjien henkilötietoja. Palvelua käyttämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjä

  • Pihlgren ja Ritola Oy
  • PL 43
  • FI-37800 Akaa
  • Puhelin: +358 3542 1090
  • Sähköposti: info@tapettitehdas.fi

Evästeet ja verkkosivuston käytön analysointi

Käytämme verkkosivuillamme kolmansien osapuolien evästeitä. Käytämme tietoa sivuston kehittämiseen ja markkinoinnin kohdentamiseen. Kun käytät Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan verkkosivustoa ja hyväksyt evästeiden käytön asetuksissasi, tätä pidetään nimenomaisena suostumuksena evästeiden käyttöön verkkosivuillamme.

Voit hallita verkkosivuston evästeitä selaimen asetuksia muuttamalla. Huomioi, että joidenkin palveluiden käyttö voi tällöin estyä, sillä jotkin verkkosivuston osiot toimivat oikein vain, kun evästeet ovat käytössä.

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan verkkokauppa käyttää Google Inc:n Google Analytics - nimistä verkkoanalyysipalvelua. Palvelu käyttää evästeitä analysoidakseen, miten sivustolla vierailevat käyttävät sivustoa. Tietojen keräämisen yhteydessä kävijälle annetaan yksilöllinen ID-numero, joka tallennetaan käyttäjän evästeisiin. Evästeen avulla peräkkäiset sivulla vierailut voidaan yhdistää saman kävijän selaimeen. Google Analyticsilla kerättyä tietoa ja ID- numeroa ei voida yhdistää luonnolliseen henkilöön. Sivustomme sisältää myös vastaavalla tavalla toimivia Facebook-evästeitä, jotka keräävät tietoa käyttäjän kiinnostuksen kohteista. Näiden evästeiden avulla pystymme kohdentamaan sisältöjämme niistä kiinnostuneille yleisöille.

Keräämämme tiedot ja tietojen käyttö

Keräämme tietoja sinusta kirjautuessasi Palvelun käyttäjäksi, käyttäessäsi Palvelua ja ollessasi Palveluun liittyen yhteydessä meihin.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa 1) Käyttäjän antamiin ja 2) Palvelun käytöstä havainnoituihin ja analytiikan avulla johdettuihin tietoihin. Palvelun käyttäjistä keräämme seuraavia henkilötietoja: etu- ja sukunimi, yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä Palvelun käyttäjänä muita vapaaehtoisesti antamia tietoja.

Kerättyjä tietoja käytämme Palvelun toimittamiseen, Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan ja Palvelun käyttäjän väliseen asiakaspalveluun, Palvelun käytön seurantaan asiakaskokemuksen parantamiseksi ja Palvelun kehittämiseksi.

Lisäksi tietoja voidaan käyttää Palvelun käyttäjiin kohdennettuun, Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tuotteita ja/tai palveluja koskevaan sähköiseen ja muuhun markkinointiviestintään. Käyttäjänä sinulla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta sähköistä markkinointiviestintää milloin tahansa ilmoittamalla siitä meille alla mainittuun osoitteeseen.

Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Käytämme Palvelun toteuttamisessa kolmansia osapuolia (mm. Shopify) ja luovutamme henkilötietojasi näille kolmansille osapuolille vain yllä mainittuihin, rajoitettuihin tarkoituksiin. Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola edellyttää kaikilta kolmansilta osapuolilta Palvelun henkilötietojen suojaamista tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti eikä salli kyseisten kolmansien osapuolten käyttää henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Pihlgren ja Ritolan ei luovuta henkilötietojasi missään olosuhteissa ilman sinulta hankkimaamme suostumusta tai ellei lainsäädäntö sitä edellytä. Jos siirrämme tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, noudatamme asianmukaisia suojaustoimenpiteitä riittävän tietosuojan tason turvaamiseksi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Tietojen suojaaminen

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola ja sen alihankkijat käyttävät tarpeellisia tietoturvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi. Vain rajatulla joukolla Pihlgren ja Ritolan työntekijöitä ja kolmansia osapuolia on pääsy henkilötietoihin. Kaikki Pihlgren ja Ritolan ja sen alihankkijoiden työntekijät, joilla on pääsy Palvelun käyttäjän henkilötietoihin, ovat velvollisia käsittelemään henkilötietojasi luottamuksellisesti.

Sinun vaikutusmahdollisuutesi

Palvelun käyttäjänä sinulla on oikeus tarkastaa, mitä henkilötietoja olemme sinusta tallentaneet lähettämällä meille sitä koskeva kirjallinen pyyntö alla mainittuun osoitteeseen. Oikaisemme, poistamme tai täydennämme pyynnöstäsi käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Voit halutessasi kieltäytyä vastaanottamasta sähköistä markkinointiviestintää ilmoittamalla meille siitä alla mainittuun osoitteeseen.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä. Halutessasi lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä:

  • Pihlgren ja Ritola Oy
  • PL 43
  • FI-37800 Akaa
  • Puhelin: +358 3542 1090
  • Sähköposti: info@tapettitehdas.fi