Aito suomalainen paperitapetti

Tervetuloa verkkokauppaan!

Löydät kaikki tapettimallimme näiltä sivuilta. Lähetämme tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa suoraan tehtaalta!

Tapetteja voit selata luokittain malliston, teeman, aikakauden ja värityksen mukaan. Kunkin mallin omalla sivulla voit laskea tapetin menekin tai tilata mallipalan.
Pihlgren ja Ritola -tapetteja on saatavilla myös jälleenmyyjiemme kautta eri puolella Suomea - kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tehdaskierroksia ja kahvia 5.10.2023

Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -viikkoa vietetään viikolla 40 ja mekin
olemme mukana!

Tervetuloa Tapettitehtaalle
torstaina 5.10.2023!

Kahvitarjoilu klo 10–15
ja opastetut tehdaskierrokset
klo 9, 10, ja 12. Kesto n. 50 min.
Kierroksille ilmoittautuminen
ti 3.10.2023 mennessä:
info@tapettitehdas.fi / 03 5421 090.

Tehtaanmyymälä

Tervetuloa tapettimyymäläämme Akaassa! 

Myymälässä näet kaikki tapettimallimme yhdellä kertaa isoina mallitauluina, ja voit rauhassa selailla ja vertailla eri malleja toisiinsa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa ja opastaa kaikenlaisissa tapettiasioissa - kysy rohkeasti apua! Varastomallien rullat saat heti mukaasi, ja pääset tapetoimaan vaikka saman tien. Meiltä löydät myös edullisesti painosten viimeisiä rullia, II-laatua ja askartelumateriaaleja. 

Löydät meidät keltaisesta konttorirakennuksesta, joka sijaitsee tehtaan välittömässä läheisyydessä. Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-16.30 ja lauantaisin klo 10-14.

Lämpimästi tervetuloa!

Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiö

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu suomalainen tapettitehdas, joka valmistaa ainutlaatuisia design- ja perinnetapetteja. Pihlgren ja Ritola -paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä Akaan Toijalassa.

Uutuusmallit

Pantteri

Ritva Kronlundin klassikkomalli sai kaksi uutta väritystä! Tämä 1970-luvun suurikuvioinen tapettimalli on väristä riippuen joko näyttävä tai hillitty. Minkä sinä valitsisit?

Pikkudaalia

Pikkudaalia on paljon toivottu 1960-luvun tapettimalli, jonka painoimme nyt uudestaan neljässä eri sävytyksessä!

Tapettien valmistus

Pihlgren ja Ritola -tapetit valmistetaan 1950-luvun painokoneilla omalla tehtaallamme Akaassa. Ne ovat aina aitoja, liimaväreillä painettuja paperitapetteja. Käsityön osuus on painoprosessissa suuri - siksi jokainen painos on hurmaavan ainutlaatuinen.

Tehtaanmyymälämme palvelee osoitteessa Satamatie 8, 37800 Akaa. Pihaanajo Satamatien ja Haittilantien risteyksestä. Aukioloajat: MA-PE 9-16.30, LA 10-14.