Kauden kauneimmat tapetit

Kuinka voin tilata?

Kaikki varastomallimme ovat heti tilattavissa näiltä sivuilta. Jos haluamasi tapetti on vintagemalli, tai sen saatavuustietona on jokin muu kuin "varastossa" ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@tapettitehdas.fi tai +358 (0)3 542 1090. Useimmista malleista voit jättää ennakkotilauksen, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun kyseinen tapetti on valmistumassa.

Brita

Kuin lumikiteitä seinällä - tähänpäivään sävytetyllä Britalla saat rauhallista eloisuutta ja valoisuutta sisustukseen.

Uutuusmalli Pallomeri

Muotoilija Hanna van Ingenin suunnittelema Pallomeri on tapettitehtaan uusin tulokas. Tämä leikkisä malli koostuu sinisen eri sävyistä ja pyöreiden muotojen leikkisästä vuoropuhelusta - muotokieleltään se on selkeä ja sopii hienosti vaalean sisustuksen väripilkuksi. Pallomeri on lähiaikoina saatavilla kolmessa eri värityksessä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiö

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu akaalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä.

Sisustusideoita

Jugend-kausi

Upea Jugend-kausi on saatavilla neljässä eri värissä, joissa kaikissa on oma tunnelmansa. Valitsetko harmonisen sinisen vai rohkean punaisen?

Wiener-Jugend

Klassinen Wiener-Jugend sopii monenlaisiin sisustuksiin. Se tuo hieman ylellisyyttä arkeen - eikä ripaus kultaa koskaan ole pahitteeksi.

Tapettien valmistus

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu akaalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä.

Tehtaanmyymälä ja tapettimuseo

Tehtaanmyymälämme palvelee ympäri vuoden konttorimme yhteydessä osoitteessa Satamatie 8, 37800 Akaa. Pihaanajo Satamatien ja Haittilantien risteyksestä.

Aukioloajat: MA-PE 9-16.30, LA 10-14.

Tervetuloa!

Tapetin suunnittelusta ja valmistuksesta kertova kesänäyttelymme on avoinna 1.6.-20.8.19 sekä lauantait 24.8. ja 31.8.19 osoitteessa Kalevantie 10, 37800 Akaa. Aukioloajat TI-PE 12-17, LA 10-14, muina aikoina sopimuksen mukaan, opastukset ja ryhmät tilauksesta.

Tapettimuseo on suljettuna kesän 2019.