Kauden kauneimmat tapetit

Hahtuva

Taiteilija Ritva Kronlundin piirtämä Hahtuva-tapetti on saatavilla nyt kolmena erikoispainoksena reippaissa pinkki-, oranssi- ja turkoosisävytyksissä.

Katso myös muut ainutlaatuiset ERIKOISERÄT, joita nyt saatavilla.

PÖLKKYPOLKU

Huonekalusuunnittelijana tunnetun Olof Ottelinin syntymästä tuli vuonna 2017 kuluneeksi 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi olemme tehneet hänen vuonna 1959 suunnittelemasta Pölkkypolku-tapetista hienostuneen vaalean sinertävän erikoispainoksen.

Lahjakortti

Lahjaksi lahjakortti! Oivallinen lahja sisustajalle, remontoijalle tai rakentajalle. Kortti voidaan kirjoittaa haluamallesi summalle, ja toimittaa myös postitse. Voimassa tehtaanmyymälässämme.

Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiö

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu akaalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan edelleen perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä suomalaiselle tapettipaperille.

Sisustuskuvia

Poimi ideoita sisustuskuvien joukosta

Helsinki

Vuoden 1952 Olympialaisten kunniaksi suunniteltu Helsinki-tapetti saatavilla kahdessa värityksessä.

Lilja

Upea Lilja-tapetti Kannustalon vuoden 2016 asuntomessutalossa.

Tapettien valmistus

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu akaalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä.

Tehtaanmyymälä ja tapettimuseo

Tehtaanmyymälämme palvelee ympäri vuoden konttorimme yhteydessä osoitteessa Satamatie 8, 37800 Akaa. Pihaanajo Satamatien ja Haittilantien risteyksestä. Aukioloajat: MA-PE 9-16:30, LA 10-14.

Tapettimuseo on avoinna kesäaikaan tehtaan vanhassa pigmenttivarastossa. Museoon on koottu tapetinvalmistukseen liittyvää esineistöä eri vuosikymmeniltä. Esillä on mm. Pihlgren ja Ritolan tapettitehtaan vanhin painokone 1800-luvun lopulta, painoteloja ja tapetin käsittelyyn liittyvää esineistöä. Museossa on myös mahdollista tutustua tehtaan vanhoihin, jo tuotannosta poistuneisiin tapettimalleihin.

Tapettimuseomme on auki kesä-, heinä- ja elokuussa TI-PE 9-16 ja LA 10-14.

Tervetuloa!