Aito suomalainen paperitapetti

Tervetuloa verkkokauppaan!

Löydät kaikki tapettimallimme näiltä sivuilta. Lähetämme tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa suoraan tehtaalta!

Tapetteja voit selata luokittain malliston, teeman, aikakauden ja värityksen mukaan. Kunkin mallin omalla sivulla voit laskea tapetin menekin tai tilata mallipalan. Pihlgren ja Ritola -tapetteja on saatavilla myös jälleenmyyjiemme kautta eri puolella Suomea - kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Mallipalat

Haluaisitko tutustua Pihlgren ja Ritola -tapetteihin oman kotisi rauhassa?

Mallipalvelumme toimittaa 30 x 53 cm tapettinäytteitä, joiden avulla voit vertailla eri malleja aidossa ympäristössä. Mallipalan voit tilata kunkin tapetin tuotesivulta tai alla olevasta painikkeesta. Mallipala- ja postikulut hyvitämme tapettiostosten yhteydessä. Hyvityksen saat tehtaanmyymälässä tai verkkokaupassa yli 100 euron ostoksista.

Tehtaanmyymälä ja kesänäyttely

Tervetuloa tehtaanmyymälään ja kesänäyttelyyn Akaassa! Myymälässä näet kaikki tapettimallimme yhdellä kertaa isoina mallitauluina, ja voit rauhassa selailla ja vertailla eri malleja toisiinsa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa ja opastaa kaikenlaisissa tapettiasioissa - kysy rohkeasti apua! Varastomallien rullat saat heti mukaasi ja pääset tapetoimaan vaikka saman tien. Meiltä löydät myös edullisesti painosten viimeisiä rullia, II-laatua ja askartelumateriaaleja. 

Myymälä sijaitsee jo tutuksi käyneessä keltaisessa konttorirakennuksessa tehtaan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Satamatie 8, Akaa.

Kesänäyttelymme Kukkiva luovuus - luonto Pihlgren ja Ritola -tapeteissa puolestaan löytyy osoitteesta Kalevantie 10, Akaa. Näyttely on avoinna vielä la 20.8.2022 klo 10-14. Ilmainen sisäänpääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiö

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu suomalainen tapettitehdas, joka valmistaa ainutlaatuisia design- ja perinnetapetteja. Pihlgren ja Ritola -paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä Akaan Toijalassa.

Uutuusmallit

Kesäniemi

Suloinen Kesäniemi on suunniteltu vuonna 1964, ja on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan! Tämä kaunis malli painettiin viidessä, toinen toistaan kauniimmassa värissä.

Verso

Tämä kaunis, lehtiaiheinen tapettimalli löytyi arkistojemme kätköistä - ja päätimme ottaa sen takaisin tuotantoon. Versosta saatavilla nyt viisi upeaa väriä!

Tapettien valmistus

Pihlgren ja Ritola -tapetit valmistetaan 1950-luvun painokoneilla omalla tehtaallamme Akaassa. Ne ovat aina aitoja, liimaväreillä painettuja paperitapetteja. Käsityön osuus on painoprosessissa suuri - siksi jokainen painos on hurmaavan ainutlaatuinen.

Tehtaanmyymälämme palvelee osoitteessa Satamatie 8, 37800 Akaa. Pihaanajo Satamatien ja Haittilantien risteyksestä. Aukioloajat: MA-PE 9-16.30, LA 10-14.