Kauden kauneimmat tapetit

Hyasintti

Keltainen Hyasintti-tapetti tuo keväistä aurinkoa sisustukseen. Katso myös muut värit.

Lumme

Hennon vihreä erikoisväritys perinteisestä Lumme-tapetista. Saatavilla myös muut väritykset.

Suunnittelupalvelu

Suunnittelija auttaa sinua löytämään tilaasi sopivat tapetit. Suunnitelmassa huomioidaan asiakkaan toiveet tilan tunnelmasta ja tyylistä. Olemassa oleva sisustus; värit, huonekalut ja talon ikä sekä tyyli ovat suunnittelun pohjana.Suunnitelma sisältää: ehdotukset tiloihin sopivista tapettimalleista, mallipalat kyseisistä tapeteista, menekin laskemisen. Varaa aika etukäteen ja sovi tapaaminen tehtaanmyymäläämme. Myös kohdekäynnit ovat mahdollisia. Jos et pääse käymään meillä, voit olla yhteydessä ja sopia suunnittelusta toimittamasi materiaalin pohjalta. Sisustussuunnittelun hinta on 50€/tunti. Suunnittelun hinta hyvitetään tapettien ostohinnasta, kun ostosumma ylittää 500€. Kysy lisää toimistoltamme!

Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiö

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu akaalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan edelleen perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä.

Sisustuskuvia

Poimi ideoita sisustuskuvien joukosta

Helsinki

Vuoden 1952 Olympialaisten kunniaksi suunniteltu Helsinki-tapetti saatavilla kahdessa värityksessä.

Lilja

Upea Lilja-tapetti Kannustalon vuoden 2016 asuntomessutalossa.

Tapettien valmistus

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu akaalainen tapettitehdas, joka on erikoistunut ajattomiin design- ja tyylitapetteihin. Pihlgren ja Ritola Oy:n paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä.

Tehtaanmyymälä ja tapettimuseo

Tehtaanmyymälämme palvelee ympäri vuoden konttorimme yhteydessä osoitteessa Satamatie 8, 37800 Akaa. Pihaanajo Satamatien ja Haittilantien risteyksestä. Aukioloajat: MA-PE 9-16:30, LA 10-14.

Tapettimuseo on avoinna kesäaikaan tehtaan vanhassa pigmenttivarastossa. Museoon on koottu tapetinvalmistukseen liittyvää esineistöä eri vuosikymmeniltä. Esillä on mm. Pihlgren ja Ritolan tapettitehtaan vanhin painokone 1800-luvun lopulta, painoteloja ja tapetin käsittelyyn liittyvää esineistöä. Museossa on myös mahdollista tutustua tehtaan vanhoihin, jo tuotannosta poistuneisiin tapettimalleihin.

Tapettimuseomme on avoinnaTI-PE 9-16 ja LA 10-14, opastukset tilauksesta ryhmille.

Tervetuloa!