Aito suomalainen paperitapetti

Tervetuloa verkkokauppaan!

Löydät kaikki tapettimallimme näiltä sivuilta. Lähetämme tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa suoraan tehtaalta!

Jos haluamasi tapetin saatavuustietona on jokin muu kuin varastossa, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Useimmista malleista voit jättää ennakkotilauksen, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti kun tapetti on valmistumassa. Huomaathan, että vintagemalliston tapetteja myydään toistaiseksi vain asiakaspalvelun kautta.

Tehtaanmyymälän poikkeusjärjestelyt

Tehtaanmyymälämme palvelee normaalisti myös koronarajoitusten aikana, maanantaista perjantaihin klo 9-16.30 ja lauantaisin klo 10-14. Myymälässä palvelemme sosiaalisten kontaktien rajoittamiseksi vain yhdet asiakkaat kerrallaan, joten varauduthan mahdolliseen odotusaikaan. Odotellessasi voit tutustua Tapettitehtaan mallikirjoihin, ja kauniilla säällä voit levähtää luonnonkauniilla piha-alueellamme. 

Riskiryhmille olemme varanneet mahdollisuuden asioida myymälässä ajanvarauksella joko aamulla ennen myymälän avautumista, tai iltapäivällä sulkeutumisajan jälkeen. Oman aikasi voit varata: info@tapettitehdas.fi tai +358 (0)3 542 1090.

90-v juhlanäyttely

Pihlgren ja Ritola Oy täyttää tänä vuonna huikeat 90 vuotta! Merkkipäivän kunniaksi avaamme upean kesänäyttelyn jo tutuksi tulleessa näyttelytilassa aivan Toijalan keskustassa. Näyttely on avoinna 23.6. - 9.8.2020 ti-pe 11 -17 ja la-su klo 10 - 16. Sekä tämän jälkeen vielä viikonloppuisin 30.8.2020 asti la-su klo 10-16. Ilmainen sisäänpääsy.

Näyttelytila sijaitsee osoitteessa Kalevantie 10, 37800 Akaa. Lämpimästi tervetuloa!

Pihlgren ja Ritola Osakeyhtiö

Pihlgren ja Ritola Oy on vuonna 1930 perustettu suomalainen tapettitehdas, joka valmistaa ainutlaatuisia design- ja perinnetapetteja. Pihlgren ja Ritola -paperitapetit painetaan perinteisellä rotaatiopainomenetelmällä Akaan Toijalassa.

Sisustusideoita

Perhonen

Ritva Kronlundin suunnittelema ihana Perhonen! Uusi vaaleanvihreä väritys sopii hienosti yhteen esimerkiksi Ruusutarhan kanssa. Kokeile myös muita yhdistelmiä - mahdollisuudet ovat rajattomat!

Appelsiini

Klassikko, joka tuo auringon tullessaan! Appelsiini on eräs suosituimmista malleistamme, eikä syyttä - yksikään huone ei ole entisensä Appelsiinin jälkeen. Mihin huoneeseen sinä laittaisin tämän vitamiinipommin?

Tapettien valmistus

Pihlgren ja Ritola -tapetit valmistetaan 1950-luvun painokoneilla omalla tehtaallamme Akaassa. Ne ovat aina aitoja, liimaväreillä painettuja paperitapetteja. Käsityön osuus on painoprosessissa suuri - siksi jokainen painos on hurmaavan ainutlaatuinen.

Tehtaanmyymälä 

Tehtaanmyymälämme palvelee tehtaan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Satamatie 8, 37800 Akaa. Pihaanajo Satamatien ja Haittilantien risteyksestä.

Aukioloajat: MA-PE 9-16.30, LA 10-14. Riskiryhmille myös ajanvarauksella!

Tervetuloa!